Reflexologie Groningen

Behandeling

Intake

Voorafgaand aan de intake wordt u gevraagd een vragenlijst (anamnese) in te vullen over uw klachten en gezondheidssituatie. Tijdens de intake bespreken we aan de hand van de anamnese uw klachten verder door. Ik maak een voetenkaart gebaseerd op uw situatie en ik geef een eerste verkennende ontspanningsmassage. De intake duurt circa 2 uur. Op basis van deze intake stel ik een behandelplan op.

slider-24Behandelingscyclus

Na de intake starten we met de behandelingen. Afhankelijk van de aard en de ernst van de klachten, worden de eerste vier behandelingen over twee a drie weken verdeeld. Daarna vinden de behandelingen een keer in de week plaats. Een behandeling duurt 1 uur.

Bijverschijnselen tijdens en na de behandeling

Tijdens de behandeling kunnen reacties optreden van het lichaam, zoals gapen en slaperig worden, overmatig transpireren, emotioneel worden, prikkelingen en koud of warm krijgen.

Vlak na de behandeling kunnen bijverschijnselen optreden zoals duizeligheid, loomheid, meer energie, gevoel van zweven.

Ook de dag er na of een aantal dagen na de behandeling kunnen bijverschijnselen optreden zoals donkere urine (afvalstoffen verlaten het lichaam), meer lichaamsafscheiding en of stemmingswisselingen.

Ieder mens is anders, dus ook de bijverschijnselen kunnen zeer verschillend zijn. Het is raadzaam om veel water en of kruidenthee zonder theïne te drinken om het lichaam te helpen in het reinigingsproces.